Nieuwe camperplaats in Brummen

In Brummen is vanaf komende zaterdag 8 mei camperplaats de Reuvershoeve geopend. De camperplaats biedt plek voor zes campers en ligt in een landelijke omgeving, op slechts een paar kilometer van Zutphen.

Eigenaar Marjolein Westdijk is er helemaal klaar voor om de eerst gasten te ontvangen. “We hebben al een pannenkoekenrestaurant, kinderboerderij en speeltuin, maar door de corona moesten we gaan nadenken over een andere manier van ondernemen. We hebben hier een best groot terrein en nog twee mooie stukken grasland over: ideaal voor campers.”

Bijna alle faciliteiten zijn geregeld voor de camperaars. Er is stroom, water en een plek om afvalwater te lozen. Er is een toilet en aan de douche wordt nog gewerkt. Naar verwachting is die met een paar weken ook klaar.

Vers ontbijt

Westdijk: “Natuurlijk kunnen de gasten ook gebruikmaken van onze horeca, maar speciaal voor onze campergasten bieden we behalve verse broodjes, ook hele ontbijtjes aan. Net wat extra’s, waarvan we hopen dat de gasten het leuk vinden.”

Camperplaats Reuvershoeve in Brummen is te vinden op Campercontact.com via sitecode 98651.