Vernieuwde camperplekken op camping De Koornmolen

Op camping De Koornmolen in het Zuid-Hollandse Zevenhuizen komen vernieuwde camperplekken. Er zijn veertien plaatsen opnieuw ingericht die vanaf 2 april aanstaande voor camperaars beschikbaar zijn. Doordat de camping op kleigrond is gevestigd kwamen campers vaak vast te zitten. Door de plekken deels te verharden, hebben de campingeigenaren deze problemen opgelost.

Voor de aanleg en inrichting van plekken is gebruikgemaakt van de kennis van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC. Ze liggen op het rustige deel van de camping en aan weerszijden ervan staan sanitaire units met een loosplek voor het cassettetoilet en een serviceplek voor de campers. Ook is iedere plek voorzien van stroom.

De campervriendelijke camping heeft elders op het terrein nog acht plekken voor campers beschikbaar, die bedoeld zijn voor kort verblijf. Op de veertien vernieuwde plaatsen is de verblijfsduur minimaal twee nachten.

Zevenhuizen ligt midden in het natuur- en recreatiegebied Rottemeren, dat deel uitmaakt van het Groene Hart. De camping is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan steden zoals Rotterdam, Den Haag en Gouda. In de directe omgeving zijn veel fiets- en wandelroutes en ook kunnen er diverse watersporten worden beoefend.

Camping De Koornmolen staat op Campercontact.com onder sitecode 49699.