Nieuwe camperplaats vlak bij Orvelte

Tussen de bossen, essen en akkers net buiten Orvelte ligt Camperplaats Orvelterblok. Ronald de Been en Marloes ter Morsche verhuisden 2,5 jaar geleden naar Drenthe en zijn hier recent een camperplaats met ruimte voor twintig campers gestart.

 

Ter Morsche: “Wij hadden altijd al de droom om buitenaf te wonen in het mooie Drenthe. En we hadden ook altijd al het idee om een minicamping of iets dergelijks te beginnen. Na wat onderzoek bleek dat deze er wel in de buurt zijn, maar nog niet een camperplaats. Omdat wij zelf ook jaren hebben gecamperd, dachten we: dit is iets voor ons.”

Het bleek een goed idee en de twee zijn inmiddels met de gemeente in gesprek over een uitbreiding. Ter Morsche: “We hebben nu vijftien verharde plekken en vijf plekken op gras, maar die zijn regelmatig bezet en we hebben nog wel ruimte voor een paar extra plekken. Daarnaast vinden we het echt harstikke leuk om te doen. We krijgen veel enthousiaste reacties binnen en andersom zijn wij ook enthousiast over de camperaars die bij ons op bezoek komen.”

Meer informatie over Camperplaats Orvelterblok staat op Campercontact.com onder sitecode 98439.