Camperplaats bij distilleerderij in Zelhem

Vlak bij het plaatsje Zelhem in de Achterhoek is afgelopen weekend de nieuwe camperplaats De Bronckhorst geopend, met ruimte voor tien campers.

Meester distillateur en eigenaar Erik Legters met daarnaast wijnsommelier/accountmanager Abe Palmen runnen hier ook de Distilleerderij De Bronckhorst. Ze delen hun liefde voor whiskey graag met anderen en organiseren proeverijen. Ook kunnen bezoekers genieten op het terras van een glaasje whisky. Abe Palmen: “We wilden de twee graag met elkaar combineren. Zodat de mensen kunnen blijven slapen als ze een proeverij hebben gehad.”

Op Campercontact hebben de eigenaren aangegeven dat het een ‘adult-only’-camperplaats is, maar iedereen is welkom. Palmen: “We hebben alleen geen vertier voor de kids. Bij onze camperplaats hebben we vooral een leuke activiteit voor volwassenen.” De twee kijken enorm uit naar de eerste gasten. Palmen: “Wij zijn echt van het totaalpakket. We vinden het leuk om onze gasten te verwennen. De locatie is top, net buiten het centrum en midden in de weilanden. Zeker voor mensen die van rust en ruimte houden, is dit een fantastische locatie.”

Meer informatie over de nieuwe camperlocatie staat op Campercontact.com onder sitecode 99429.