McLouis Nevis 879: luxe integraalcamper in topsegment

De integraalcamper Nevis 879 behoort tot het topsegment van McLouis. Dat is te danken aan de hoogwaardige isolatie en aan de constructie, die sterk en toch licht is. Tel daar de rijke uitrustig en het luxe interieur bij op en het is te begrijpen waarom de Nevis 879 een van de paradepaardjes van McLouis is.

De camperbouwer uit Italië zet deze 7,41 meter lange integraalcamper op de Fiat Ducato, met een 2,3-liter multi-jet van 140 pk. Aan de voorzijde valt de sportieve belijning op. De zijkanten zijn voorzien van striping in de kleuren antraciet en bordeauxrood. Helemaal achter is de ruime garage te vinden, die van beide kanten bereikbaar is. In de cabine heeft de Nevis 879 standaard cruisecontrol, airbags voor bestuurder en passagier en airco.

Warm en ruimtelijk

Het interieur oogt warm en doet ruimtelijk aan. De meubels zijn uitgevoerd in crème- en bruintinten. De kastkleppen zijn een combinatie van hoogglans wit en een houtdecor. Spotjes en indirecte ledverlichting zorgen voor sfeer. De houten vloer maakt het luxe interieur helemaal af. In de L-vormige zithoek valt vooral de tafel op. Deze heeft een hoogglans blad. De zijkant is van donker hout met een chromen rand.

De compacte hoekkeuken bevindt zich achter de zitbank. Deze is uitgerust met een rvs-spoelbak en drie gaspitten. Aan de overkant staat de koelkast van 149 liter. De keuken is verder voorzien van een kruidenrekje en een ophangrail.

Italiaanse roots

Wie behoefte aan privacy heeft, zit goed in de McLouis Nevis 879. Het sanitair en de slaapkamer zijn met een deur af te sluiten van de keuken en het zitgedeelte. De Italiaanse roots van deze camper zijn goed zichtbaar in de douche, waar McLouis de wanden van een marmereffect heeft voorzien. Aan de overkant zijn het toilet en de wastafel geplaatst. De crème- en houttinten uit het woongedeelte komen hier terug. Spotjes verlichten de grote spiegel. Verder is hier veel opbergruimte. Ook is er voldoende plek om verzorgingsproducten te stallen.

Helemaal achterin staat het queensbed, van 160 bij 190 centimeter. Kleding krijgt een plekje in een van de garderobekasten aan weerszijden van het bed. Boven en naast het bed zijn nog meer opbergmogelijkheden. Het queensbed is in hoogte verstelbaar. Als het bed in de hoge stand staat, is er meer ruimte in de garage eronder. McLouis Nevis 879 is leverbaar vanaf 82.900 euro.