Voorjaarsprogramma NKC Camperreizen aangepast

Vanwege de coronapandemie heeft de NKC moeten besluiten om reizen met vertrekdata in april, mei en juni te verplaatsen of te cancelen. Alle deelnemers die bij de NKC een reis in het voorjaar hebben geboekt, hebben hierover een e-mail ontvangen met alle informatie over de door hen geboekte reis.

Bij de NKC staat veiligheid en gezondheid van deelnemers op de eerste plaats. Gezien het vaccinatieschema van de overheid is het niet aannemelijk dat zij veilig en beschermd op reis kunnen, op het moment dat de reis zou plaatsvinden. Bovendien zijn er nog te veel onzekerheden over het wel of niet opengaan van grenzen.

Aanbetaling gerestitueerd 

Voor deelnemers van wie de reis is geannuleerd, wordt de volledige aanbetaling gerestitueerd. Zij kunnen dezelfde reis met voorrang boeken in 2022. Voor deelnemers van een reis waarvan de reisdatum naar een periode later in het jaar is verschoven, geldt dat ze mee kunnen op de nieuwe datum of de reis kunnen annuleren. In dat laatste geval wordt ook de volledige aanbetaling gerestitueerd.  

Najaarsreizen 

De verwachting is dat de geplande reizen in het najaar gewoon doorgaan. Hier komt dus een groot aantal naar het najaar verplaatste voorjaarsreizen bij. Wie interesse in een groepsreis in het najaar heeft, kan het beste de website in de gaten houden. Als een reis is volgeboekt, is het ook mogelijk in te schrijven voor de tip-mij-lijst. De komende weken komen er naar verwachting op veel reizen plaatsen beschikbaar.   

Evenementen 

Ook evenementen tot en met eind juni die in het buitenland zouden plaatsvinden, zijn om dezelfde redenen geannuleerd. Evenementen in Nederland, zoals de rijvaardigheidstrainingen, gaan vooralsnog gewoon door. Al deze evenementen zijn coronaproof opgezet. Alle actuele informatie over de reizen en alle evenementen is terug te vinden op de website van de NKC.