Chausson met hefbed in het midden

Met een elektrisch hefbed boven de zithoek heeft de nieuwe integraal Chausson 6040 Premium Line veel ruimte achter in de camper.

Achterin is plaats voor een grote garage, waar ruimschoots twee fietsen in passen. Daarboven is een forse kast, met legplanken, laden en een kledingstang. Voor deze kast is het sanitair te vinden. Aan de passagierszijde is het toilet met de wastafel en daar tegenover de douchecabine. De compacte keuken is aan de kant van de bestuurder geplaatst, met de koelkast van 175 liter aan de overzijde.

Zithoek met bewegingsvrijheid

De ruime zithoek heeft een face-to-face-indeling. Met een deelbare tafel is hier veel bewegingsvrijheid. De riante banken met armleuningen zijn makkelijk om te bouwen tot twee goedgekeurde zitplaatsen, met Isofix-bevestiging. Het hefbed boven de zithoek is 160 bij 190 centimeter. Aan het hoofd- en voeteinde zitten aflegvakken voor kleine spullen. Van de loungebanken is nog een extra slaapplaats van 130 bij 195 centimeter te maken.

De Chausson 6040 Premium Line staat op de Fiat Ducato met een 120 pk-motor. De Fiat is onder meer uitgerust met cruisecontrol en snelheidsbegrenzer, ESP, airco, een dubbele airbag, en elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels. De cabinedeur is aangesloten op de centrale vergrendeling. Alle ramen zijn van dubbel glas en voorzien van horren en verduisterende rolgordijnen. De integraal is leverbaar vanaf 64.990 euro.