Caravan Salon 2021 komend weekend van start

De bekende kampeerbeurs de Caravan Salon in Düsseldorf, gaat dit weekend van start. Van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 5 september 2021 kunnen bezoekers er terecht voor veel campermerken, innovaties en de laatste trends op campergebied.

Door de coronapandemie zijn ook dit jaar niet alle campermerken vertegenwoordigd op de beurs. Zo ontbreken de merken die vallen onder de Erwin Hymer Groep, zoals Bürstner, Carado, Dethleffs, Hymer, Laika, LMC, Sunlight en Niesmann+Bischoff. Ook de NKC is deze keer niet met Campercontact op de beursvloer te vinden.

Behalve voor campers kunnen de bezoekers op de beurs ook terecht voor andere kampeermiddelen, reisbestemmingen en accessoires. Dit jaar zijn er twee nieuwe themawerelden: Equipment & Outdoor en Travel & Nature.

Natuurlijk besteden de organisatoren van de beurs ook dit jaar extra aandacht aan hygiënemaatregelen, zodat de beurs zo veilig mogelijk te bezoeken is.

Meer informatie over programma, openingstijden en tickets: www.caravan-salon.com. Bekijk hier de regels voor een bezoek aan Duitsland.