Sun Living A 70 DK: een familiecamper voor zes personen

Camperen met zes personen? Dat kan met de Sun Living A 70 DK, een echte familiecamper. Deze alkoofcamper heeft zes zitplaatsen en optioneel maar liefst zeven slaapplaatsen.

513 A A 70Dk Hero Web

Het riante alkoofbed heeft een afmeting van 2,10 bij 1,50 meter. Helemaal achter in de camper biedt een stapelbed plek aan twee personen. Nog twee slaapplaatsen zijn te creëren door de grootste treinzit om te bouwen tot bed. Van de kleinere treinzit is ten slotte tot een kinderbed te maken. Bij elkaar zijn dat dus zeven slaapplaatsen. De kussens voor de treinzitbedden horen niet bij de standaarduitrusting, maar zijn als optie bij te bestellen. Tijdens de rit is er voor zes personen een goedgekeurde zitplaats.

Fiets opladen

Opvallend is de extra bergruimte die ontstaat door het onderste stapelbed weg te klappen. Op die manier is er zelfs plek voor een fiets. De garage is ook uitgerust met een laadpunt voor een elektrische fiets.

De badkamer heeft een draaibare wand, waardoor er meer ruimte in het interieur is als de badkamer niet in gebruik is. De keuken heeft drie gaspitten en een grote koelkast. Het interieur is een mix van lichte kleuren met donkere accenten.

De Sun Living A 70 DK is verkrijgbaar op de Fiat Ducato en de Citroën Jumper. Op bagage hoeven gebruikers niet al te veel te beknibbelen. Het laadvermogen van deze alkoofcamper is namelijk een royale 600 kilogram. De wagen is leverbaar vanaf 61.750 euro.