NKC presenteert de campernoviteiten van 2021

NKC Campernieuws 2021 is een overzicht van de nieuwe campermodellen die in 2021 te koop zijn in Nederland. Het NKC Campernieuws staat vanaf vandaag, 30 september, online op de website van de NKC. Leden van de NKC ontvangen een gedrukt exemplaar bij Kampeerauto 8.

Met het NKC Campernieuws speelt de NKC in op het ontbreken van veel beurzen en dealershows dit jaar. Stan Stolwerk, directeur NKC: “Normaliter zijn dit de momenten en gelegenheden waarop het publiek de noviteiten op campergebied kan zien. Met het NKC Campernieuws bieden we een alternatief.”

Tachtig campers

De NKC vroeg alle fabrikanten, importeurs en vertegenwoordigers van de campermerken naar hun favoriete nieuwe modellen die uit worden gebracht in 2021. Per categorie konden ze één model opgeven. Vooral in de categorieën buscampers en halfintegraalcampers is het aanbod groot. Uiteindelijk omvat het NKC Campernieuws een kleine tachtig campers.

NKC Campernieuws 2021 beoogt geen volledig overzicht te geven. Stolwerk: “Als je gaat speuren, zul je ongetwijfeld nog andere nieuwe campers ontdekken. Laat Campernieuws een startpunt zijn bij je oriëntatie. Je krijgt een goed beeld van de diversiteit. En als je dan een eerste selectie hebt gemaakt, kun je verder kijken in de showroom van de dealer.” Via de vermelde websites zijn de dichtstbijzijnde dealers van de campers te vinden.