Campers welkom op Camping Kostverloren in Nunspeet

Op Camping Kostverloren in Nunspeet zijn campers gedurende de winterperiode welkom. Normaal gesproken sluit de camping van eind september tot eind maart. Ook willen de campingeigenaren tot maximaal vijftig camperplekken voor de poort van de camping realiseren. Hiervoor ligt een aanvraag bij de gemeente.

Cp Kostverloren Nunspeet 1 Web

De eigenaren van de camping, Willem van Grevengoed en Frida Bonestroo, kochten hiervoor een stuk weiland aan. “We willen meer dan een simpele parkeerplaats voor campers realiseren, het mag wat luxer”, vertelt Frida Bonestroo. “Er komen ruime plaatsen met voorzieningen, zoals goed sanitair en een verlicht terrein. En door een apart gedeelte voor campers te maken, gaat dit niet ten koste van de normale campingplaatsen. We hopen dat de vergunning op tijd rond en dat we begin april de eerste campers te kunnen verwelkomen.”

Camping Kostverloren heeft de nodige voorzieningen zoals water, elektriciteit, sanitair en de mogelijkheid om het cassettetoilet en de grijs watertank te lozen. Ook heeft de camping normaal gesproken een theetuin, waar gasten een kopje koffie en een pannenkoek kunnen nuttigen.

De camping is gelegen aan de rand van het centrum van Nunspeet. Bossen en het Veluwemeer liggen op fietsafstand. Dat geldt ook voor de gezellige stadjes Harderwijk en Elburg.

Camping Kostverloren is te vinden onder sitecode 98043 op Campercontact.com.