Veel extra’s in VANTourer Edition Twenty20

Buscamperbouwer VANTourer komt met de Edition Twenty20: een speciale uitvoering van de al bestaande VANTourer 600 D met een dwarsbed en 600 L met enkele bedden. Beide wagens zijn 5,99 meter lang.

Dit beperkt verkrijgbare actiemodel heeft als basis de Peugeot Boxer, met een krachtige 2.2-liter-Blue-HDI-dieselmotor met 165 pk. De wagen heeft metallic zilveren lak en aluminium wielen van 16 inch. Standaard heeft deze buscamper allerlei extra’s, zoals een lederen stuurwiel, een hordeur, airco, parkeerassist en sfeerverlichting. Dankzij de standaard geleverde verwarmde afvalwatertank is de Twenty20 ook geschikt voor de wintersport. Water, elektra en energieverbruik zijn te checken en bedienen via het Truma CP-Plus-paneel.

Het zitgedeelte bestaat uit de cabinestoelen, een deelbare tafel en een tweepersoonsbank, met Isofix-aansluiting. Het interieur is uitgevoerd in wit met houttinten. Boven de zitgroep bevinden zich enkele kastjes. Een dakluik zorgt hier voor extra lichtinval.

Keuken en sanitair

De keuken verschilt niet veel van die van andere buscampers. De compressorkoelkast is in de 600 D een hooggeplaatste exemplaar van 90 liter. De koelkast in de 600 L heeft een inhoud van 75 liter. In de badkamer zijn een toilet, wastafel en douche te vinden. Het open te klappen raam maakt ventilatie mogelijk.

Achter in de camper staan naar keuze een dwarsbed of twee enkele bedden. In de slaapkamer zijn voldoende bovenkastjes en met de leesspotjes is het mogelijk om ’s avonds in bed een boek te lezen. De uitvoering met een dwarsbed is leverbaar vanaf ongeveer 64.990 euro, met enkele bedden is de Twenty20 500 euro duurder.