Vijf nieuwe camperlocaties

Er komen deze maand vijf nieuwe camperlocaties bij. Het gaat om vier locaties in Nederland en eentje in België.

De nieuwe camperlocatie in Balgoy.

Voormalige pop-upcamping

In het Gelderse Malden opent aanstaande vrijdag Camperplaats Malden, met dertig verharde plaatsen bij een boerenbedrijf. De plaatsen hebben stroomvoorziening en het sanitair is nog in aanbouw. In de omgeving liggen de bossen van het Heumensoord en de Overasseltse en Hatertse Vennen. Eigenaar Jan-Willem Voet verzorgde op het terrein al tien jaar lang een camping tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. “Bezoekers complimenteerden ons met de plek en gaven aan dat het een ideale camperlocatie zou zijn. Zodoende hebben we de plek bij onze boerderij gerealiseerd.”

De locatie is te vinden op Campercontact.com onder sitecode: 92652.

Op de Veluwe

In het Gelderse Hierden opent op 26 juni camperlocatie De Doornekamp. Er zijn vijftig plekken, waarvan een deel volledig verhard is. De plaatsen zijn afgescheiden van elkaar door een lage haag. Vanuit Hierden leiden er veel wandel- en fietsroutes direct de Veluwe op. Er is een levensgroot schaakbord aanwezig en er is een jeu-de-boulesbaan. Het toiletgebouw heeft vloerverwarming.

De locatie is te vinden op Campercontact.com onder sitecode: 92653.

Vlak bij een beeldentuin

Op 26 juni opent camperlocatie De Heemse Weide in het Overijsselse Mariënheem. Er zijn 24 ruime plaatsen bij een boerderij. In het centrale gebouw kunnen camperaars op het terras of bij slecht weer binnen zitten. De camperlocatie biedt faciliteiten als stroom, sanitair en een plek voor het lozen van afvalwater en het chemisch toilet. In de omgeving ligt een beeldentuin, een historisch kerkje en verschillende restaurants en boerderijwinkels.

De locatie is te vinden op Campercontact.com onder sitecode: 92586.

Camperlocatie in Hierden.
Camperlocatie in Malden
Camperlocatie in Mariënheem.

Met theetuin

Sinds 5 juni heeft Camperplaats Balgoy in het Gelderse Balgoy haar deuren geopend. Er was al een bed and breakfast en een theetuin en nu is ook de camperlocatie met tien verharde plekken een feit. De locatie is nog in ontwikkeling, de toiletten van de theetuin kunnen worden gebruikt. Stroomvoorziening is niet aanwezig op de plekken. In de theetuin kunnen camperaars en passanten terecht voor koffie of thee en gebak.

De locatie is te vinden op Campercontact.com onder sitecode: 92128.

Bij het zwembad

Sinds 8 juni is een nieuwe camperlocatie in Heist op den Berg in België geopend. De opening stond al in maart gepland, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Er is ruimte voor vijf camper op een parkeerplaats bij het nieuwe zwembad De Lo. Het sanitair van het zwembad is beschikbaar. Verder zijn er faciliteiten voor het lozen van afvalwater en het legen van het chemisch toilet aanwezig en kan er schoon water worden getapt. 

De locatie is te vinden op Campercontact.com onder sitecode: 91749.