LMC presenteert jubileummodel 65 Year Edition

LMC presenteerde onlangs de 65 Year Edition, een jubileummodel op basis van de bestseller Van 643 G, een compacte halfintegraal. Met een breedte van 2,22 meter en een hoogte van 2,69 meter heeft dit model wel wat weg van een buscamper. De Citroën Jumper dient als basisvoertuig en is voorzien van een Euro-6D-temp-motor met 165 pk.

Lmc V643G Freisteller Von Vorne

Natuurlijk heeft dit jubileummodel standaard allerlei extra’s. Zo heeft de 65 Year Edition onder meer elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, regen- en lichtsensoren, een passagiersairbag, een controlesysteem voor de bandenspanning, een schotelantenne, een radio, een start-stop-systeem, leddagrijverlichting en cruisecontrol. De camper is verder ook nog uitgerust met ABS, elektrische ramen, centrale vergrendeling met afstandsbediening, een hordeur en nog veel meer. De luifel is voorzien van een verlichtingsstrip.

Ledtelevisie

De cabine is uitgevoerd in de kleur artense grey, heeft een verchroomde grill en een bumper in carrosseriekleur. Deze Van 643 G heeft zwarte aluminium wielen van 16 inch. Binnen heeft deze uitvoering als extra een ledtelevisie met tuner en dvd en een tv-houder. De zithoek biedt plaats aan vier personen. De bank is voorzien van driepuntsgordels in de rijrichting.

Geïsoleerde en verwarmde tanks

De keuken is uitgerust met een driepitsgasstel, een spoelbak en schuiflades met soft-close-sluiting. De koelkast heeft een inhoud van 110 liter. De verswater- en afvalwatertanks zijn geïsoleerd en verwarmd.

Helemaal achterin heeft dit jubileummodel twee enkele bedden van 193 bij 80 centimeter, met lattenbodems en koudschuimmatrassen. Daaronder zit de garage. In de kledingkast is verlichting aangebracht. Het jubileummodel van LMC is leverbaar vanaf 72.250 euro.