Vakantiegevoel in Kampeerauto 6

De zomer is begonnen en er gaan steeds meer mensen met de camper op pad, in binnen- maar zeker ook naar het buitenland. Niet alle bestemmingen zijn bereikbaar, maar gelukkig is er al wel veel mogelijk. Deze Kampeerauto straalt daarom veel vakantiegevoel uit.

Voor wie graag dichtbij blijft, is een rondje zwerven over de Sallandse Heuvelrug een prima optie. En dan onderweg daarnaartoe een tussenstop maken in Veessen. Ook geeft Kampeerauto inspiratie voor een kustvakantie en dat kan natuurlijk in binnen- en buitenland. Verder weg is het Salzburgerland, een waar natuurspektakel voor camperaars die dit jaar nog een bezoekje willen brengen aan de bergen.

Verder twee verhalen over bestemmingen waar je, vooralsnog, alleen nog van kunt dromen: Sloveniƫ en Turkije.

Uit de campagne Weet wat je weegt bleek dat campers vaak te zwaar zijn. Een oplossing kan het ophogen van het toelaatbaar gewicht op het kenteken zijn. Hoe je dit aanpakt, lees je in het artikel Laadvermogen ophogen.

Brand in de camper voorkomen is natuurlijk altijd beter dan dat je deze moet blussen. Het is wel belangrijk dat als er onverhoopt toch brand uitbreekt, je een goede brandblusser binnen handbereik hebt. Kampeerauto zet een aantal brandblussers op een rijtje.

Dit en nog veel meer campernieuws staat in Kampeerauto 6, die vanaf vandaag 7 juli, bij alle leden wordt bezorgd.

Het magazine is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.