Nieuwe look voor Bürstner Travel Van

De Bürstner Travel Van heeft een nieuwe look. En er is meer te vertellen over deze compacte halfintegraal: vanaf seizoen 2021 is hij namelijk ook verkrijgbaar in de Harmony Line-uitvoering.

De reguliere Bürstner Travel Van, op basis van een Fiat Ducato, is in twee uitvoeringen te koop. Dat zijn de T 590 van net geen zes meter met een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en de T 620 G met een lengte van 6,60 meter en twee enkele bedden. De nieuwe look geldt niet voor de plattegronden die komend seizoen ongewijzigd blijven. Ook de compacte buitenbreedte van 2,20 meter waaraan de Travel Van zijn naam dankt, blijft in de opgefriste versie behouden.

De update voor 2021 geldt zowel voor de binnen- als buitenkant. Zo is de print aan de buitenzijde gewijzigd van ontwerp en kleur en in de door Bürstner ontwikkelde hybride achterlichten komen ledverlichting en traditionele verlichting samen. In het interieur is een nieuw meubeldecor in de kleur Sandy Grey te zien. Ook het variobad is vernieuwd. Verder is het nu mogelijk om de garagedeur met centrale sluiting is met één hand te openen.

Succesnummers behouden

Never change a winning team’, moet Bürstner hebben gedacht, want veel succesvolle elementen uit de eerdere versie van de Travel Van zijn hetzelfde gebleven. Denk aan het dak van hagelbestendig GFK, de bodem van GFK, de meegespoten voorbumper en het veiligheidssysteem ESP inclusief ASR. In de cabine zijn verder nog steeds airbags voor de bestuurder én de passagier te vinden.

De keuken biedt onder meer drie gaspitten, lades met soft-close-sluiting en een koelkast met een inhoud van 97 liter. De bedden zijn voorzien van koudschuimmatrassen. In de camper zijn indirecte verlichting en verstelbare led-spots aangebracht.

Harmony Line

Zoals gezegd biedt Bürstner de Travel Van vanaf komend seizoen ook in de populaire Harmony Line-uitvoering aan. Hierin is de cabine niet meer wit, maar grafietkleurig. In het interieur is de speciale Harmony Line-bekleding met borduursel te vinden. Deze is net als in de standaardversie uitgevoerd in de kleur Sandy Grey. In het dak is een groot en te openen panoramadakvenster aangebracht. De Bürstner Travel Van in verkrijgbaar vanaf 67.000 euro.