X-tra Edition voor Sun Living S65SL en S75SL

Op de Caravana in Leeuwarden showde het zustermerk Sun Living van Adria de X-tra Edition: een speciale uitvoering van de halfintegralen S65SL en S75SL, die hun plaats op de campermarkt inmiddels hebben veroverd.

De Citroën Jumper dient als basisvoertuig voor de X-tra Edition. Dit in afwijking van de reguliere uitvoeringen van de S65SL en S75SL, waarbij Sun Living voor de Fiat Ducato kiest. De Jumper heeft een 2.2 dieselmotor van 140 pk. De X-tra Edition is standaard uitgerust met allerlei opties, volgens de leverancier ter waarde van 4.465 euro.

Veel extra’s standaard

Zo heeft deze speciale uitvoering onder meer aluminium wielen van 16 inch, een luifel en een panoramadakluik aan de voorzijde van de camper. De toegangsdeur in de opbouw is voorzien van een hor. De camper heeft een decoratief dashboard, een lederen stuurwiel, airconditioning en zowel een bestuurders- als een passagiersairbag. ABS, ESP en Traction Plus, cruisecontrol, een DC-booster, achteruitrijsensoren en een gasfilter behoren ook tot de extra’s. De cabine is te verduisteren.

De S65SL is 6,71 meter lang en heeft vier zitplaatsen en drie slaapplaatsen. Zijn grote broer heeft een lengte van 7,39 meter en is uitgerust met vijf zitplaatsen en vier slaapplaatsen. Het optionele hefbed voorin van 190 bij 125 centimeter zit standaard in deze X-tra Edition. De S 65 SL X-tra Edition kost 59.750 euro en S75SL X-tra Edition is leverbaar voor 63.750 euro.