Nieuwe camperplaatsen in Nederland en België

De camperplaats Leeuwarden in Leeuwarden wordt met zes plekken uitgebreid tot een omvang van achttien. Een deel van de jachthaven wordt gedempt, waardoor er ook meer plekken aan het water komen. Ook wordt de camperplaats groener en de serviceplaats wordt uitgebreid. De sitecode is 54330.

In Weert is camperplaats Hoeve Lieshout geopend. De locatie heeft verharde plekken. De camperplaats ligt achter een boerderij met voor en achter zowel buiten als overkapt een terras. Met volgens de eerste bezoekers heerlijke Limburgse vlaai. In de buurt zijn diverse wandel- en fietsmogelijkheden. De sitecode is 93303.

In Dentergem in West-Vlaanderen in camperplaats ’t Meikensbos geopend. Een rustige camperplaats aan de voet van de Poelberg. Vanaf de camperplaats kun je direct het bos inlopen. Ook hier zijn diverse wandel- en fietsroutes in de buurt. De sitecode is 92840.

In Hasselt heeft de gemeente toestemming gegeven om een camperplaats neer te zetten op het Diamanten Bolwerk. Wiebe en Bea Bethlehem worden de eigenaren van de nieuwe locatie. Ze zijn vorige week begonnen met de werkzaamheden en ze hopen begin volgend jaar klaar te zijn. De camperplaats gaat wel elk jaar voor twee weken dicht in verband met het Euifeest.