Koelen en verwarmen in Kampeerauto 7

Reizen naar het buitenland is nog lang niet overal vanzelfsprekend, maar dicht bij huis is er ook veel te beleven. Wat te denken van een zwerftocht in het zuidwesten van Friesland? Deze trip staat beschreven in Kampeerauto 7, die deze week bij NKC-leden wordt bezorgd.

Ook niet ver van huis is een zoektocht naar de roots van Vincent van Gogh, kort nadat is ontdekt welke plek model stond voor zijn laatste en niet voltooide werk Boomwortels.

Blijven dromen

Wie niet bang is om nat te worden, kan inspiratie halen uit een artikel over surfen aan de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kusten. Dromen van verre bestemmingen blijft natuurlijk altijd mogelijk: Sardinië op de fiets, de rust buiten het seizoen in de Ardèche of culinair genot in Noord-Spanje.

Verder staat Kampeerauto in het teken van koelen en verwarmen. Campers kennen twee soorten koelkasten. Waarom eigenlijk en wat zijn de verschillen en de voor- en nadelen? Op het gebied van verwarmen is de trend dat camperkachels behalve op gas of diesel ook en elektriciteit kunnen werken. Wat zijn hier de ins en outs van?

Dit en nog veel meer campernieuws staat in Kampeerauto 7, die vanaf vandaag 25 augustus, bij alle leden wordt bezorgd.

Het magazine is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.