Caravan Salon 2019 groot succes

De 58e editie van de Caravan Salon in Düsseldorf heeft ook dit jaar weer een recordaantal bezoekers getrokken. Met 268 duizend bezoekers werd het bezoekersrecord van vorig jaar gebroken. Toen kwamen er 250 duizend bezoekers naar de beurs. De organisatoren spreken dan ook van een zeer succesvolle beurs.

Caravan Salon

Relevantie voor industrie en bezoekers

“Dit was een buitengewone editie met tevreden bezoekers en exposanten, goede verkoopcijfers en een uitstekende sfeer op het gehele beursterrein. Het recordaantal bezoekers heeft niet alleen onze verwachtingen als organisatoren overtroffen, maar ook die van de exposanten. Dit maakt ons niet alleen de best bezochte kampeerbeurs van Europa, maar ook de best bezochte reis- en vakantiebeurs.”, zegt Wolfram Diener, managing director van Messe Düsseldorf GmbH.

Door het grote aantal bezoekers bewijst de Caravan Salon volgens de organisatie zijn grote relevantie voor zowel de industrie als belevenisuitje voor de bezoeker.

Ook de Campercontact-stand had genoeg belangstelling. Deze editie zorgde het touchscreen met daarop de app Campercontact voor veel aanloop op de stand van geïnteresseerden én van enthousiaste app-gebruikers.

De 59e editie van de Caravan Salon Düsseldorf vindt van 28 augustus (vakdag) tot 6 september 2020 plaats.

Beurzen komende tijd

De NKC is de komende weken op meerdere beurzen te vinden. Zo staat de NKC-camper van 13 tot en met 15 september op de Camper Caravan Wereld in Assen. Op deze beurs vindt de bezoeker campers, caravans en alles wat met kamperen te maken heeft.

Een week later staat de NKC-camper op de 50PlusBeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Van 17 tot en met 21 september zijn er op deze beurs allerlei stands op gebied van vakantie, vrije tijd, wonen, mode & beauty en gezondheid te vinden. 

Ook de Camperbeurs Hardenberg die van 27 tot en met 29 september wordt gehouden, ontbreekt niet in dit rijtje. Deze beurs is gericht op alles wat met camperen te maken heeft. 

Van 9 tot en met 13 oktober vindt in Utrecht de Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats. Op deze beurs zullen de meeste nieuwe campermodellen te zien zijn. NKC-leden kunnen deze beurs met korting bezoeken. Ook is het mogelijk om daar op de speciale NKC Camping te overnachten. Deze ligt buiten de milieuzone van Utrecht en is dus ook bereikbaar voor oudere diesels.