Mobilvetta Krosser 90: halfintegraal met Italiaanse luxe

Voor de halfintegraal Krosser liet het Italiaanse Mobilvetta zich inspireren door de jachtbouw. Het resultaat is een luxe camper vol hoogwaardige materialen, leverbaar in drie indelingen. De Krosser 90 is de uitvoering met queensbed.

Net als de twee andere indelingen is de Krosser 90 7,45 meter lang en heeft de Fiat Ducato met 140 pk-motor als basisvoertuig. De halfintegraal heeft een dubbele bodem, met ruimte voor bagage en voor de verwarmde watertanks. De 65 centimeter brede toegangsdeur heeft een raam met verduistering en is aangesloten op de centrale vergrendeling. Het interieur is uitgevoerd in hout en hoogglans wit.

Hoekkeuken

De face-to-facezit is helemaal van deze tijd. Mobilvetta heeft de Krosser 90 dan ook uitgerust met langsbanken tegenover elkaar. Wanneer het tijd is om de camperplaats of camping te verlaten, zijn de banken om te bouwen tot zitplaats met gordel. De hoekkeuken is voorzien van een werkblad met driepitsgasstel en een spoelbak. Daar tegenover staat de dubbeldeurskoelkast.

 

Spawaardig badkamer

De luxe van een jacht is ook terug te zien in het sanitaire gedeelte, dat zelfs niet in een spa zou misstaan. Het bestaat uit een toilet, wastafel, een stijlvolle douche en heeft genoeg opbergplekken voor verzorgingsproducten. Het queensbed is in hoogte verstelbaar. Boven de zithoek is nog een hefbed. De Krosser 90 is leverbaar vanaf 81.299 euro.