Nieuwe camperlocaties in Druten en Markelo

In het Gelderse Druten en het Overijsselse Markelo worden deze week twee camperlocaties geopend.

De Veerdam, Druten

Op 1 juni opent camperlocatie De Veerdam in Druten. De locatie ligt direct aan de rivier de Waal en heeft behalve camperplaatsen ook een jachthaven. Er zijn op dit moment zestien plekken voor campers beschikbaar. De locatie is nog in ontwikkeling en de eigenaar hoopt het aantal plekken in de toekomst te kunnen uitbreiden. Op het bij de camperlocatie gelegen bunkerschip zijn sanitaire voorzieningen en er is de mogelijkheid om water te tappen en de toiletcassette te legen. Ook zijn er op het schip diverse horecagelegenheden en een bed and breakfast.

Vanaf de camperplaats zijn diverse fiets- en wandeltochten te maken. Nijmegen ligt op twintig kilometer en is per fiets prima te bereiken. Vanaf de Veerdam is ook het aan de overkant van de Waal gelegen Dodewaard te bereiken met een fiets- en voetveer.

Tijdens Hemelvaart wordt de Veerdam officieel geopend met een festival. Van 31 mei tot en met 2 juni is er een terras met diverse barretjes, mobiele eettentjes en livemuziek.

Camperlocatie de Veerdam staat op Campercontact.com onder sitecode 77829.

Buitencentrum Hessenheem, Markelo

CP Markelo

Gisteren opende Buitencentrum Hessenheem officieel de poorten voor camperaars. De locatie ligt bij een bungalowpark en biedt plek aan 25 campers. Er zijn faciliteiten zoals elektriciteit, een watertappunt en loospunten voor het cassettetoilet en het afvalwater. Ook is er gratis wifi beschikbaar. Op het buitencentrum zijn horecagelegenheden en een openluchtzwembad. Aan de overzijde van het buitencentrum is ook het gemeentelijk zwembad te vinden.

Markelo ligt op loopafstand. Bij de receptie van het park zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar en is het mogelijk om een fiets te huren.

Buitencentrum Hessenheem staat op Campercontact.com onder sitecode 77807.