Feestelijke opening camperplaats Bosrijk Ruighenrode

Camperplaats Bosrijk Ruighenrode in het Gelderse Lochem opent komende vrijdag 29 maart officieel de deuren. Camperaars zijn daarbij van harte uitgenodigd. Op de locatie, gelegen in het bos, is ruimte voor twintig campers.

CP Bosrijk 1Web

Voorzieningen zoals water, wifi, toilet, douches en elektriciteit zijn aanwezig. Ook is het mogelijk om afvalwater te lozen en de toiletcassette te legen. Op het terrein zijn verder tennisbanen, een hotel en een brasserie. Camperplaatsgasten kunnen gebruikmaken van de sauna in het hotel.

In 2018 kreeg eigenaar André Chaigneau toestemming van de gemeente Lochem om camperplaatsen te realiseren en kon het oorspronkelijke bestemmingsplan worden gewijzigd. Een omwonende had echter bezwaren en startte een procedure. Nu de vergunningen binnen zijn, kunnen de eigenaren gasten ontvangen. De NKC heeft Chaigneau geadviseerd bij het ontwikkelen en het uitvoeren van de plannen.

In de bosrijke omgeving van Lochem zijn talloze fiets- en wandelroutes die leiden langs kastelen en landgoederen. In Lochem zelf is een verscheidenheid aan restaurants en winkels.

De officiële opening van de locatie met een hapje en een drankje, vindt plaats op vrijdag 29 maart, tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Camperplaats Bosrijk Ruighenrode staat op Campercontact.com onder sitecode 71015.