Bürstner I 746 Limited: slechts één in Nederland

Bijzonder luxe en zeer exclusief. Dat is de Bürstner I 746 Limited. Van deze integraal worden er wereldwijd zestig gemaakt en slechts één exemplaar is in Nederland te koop.

Burstner


Van de leren bekleding en de comfortabele stoelen tot de grote loungehoek, het queensbed en de speciale sfeerverlichting: werkelijk alles aan deze camper is luxe. Dat de wagen grotendeels is uitgevoerd in de kleur champagne, lijkt dan ook niet meer dan logisch.

Gasoven in de keuken

De gelimiteerde uitvoering heeft verder een televisie van 32 inch en een topkwaliteit soundsystem, met een subwoofer die voor een mooi geluid zorgt. En dan zijn er ook nog de extra bovenkasten, het dressoir, de keuken met gasoven, een ingebouwde motorairco en een installatie die ervoor zorgt dat het gassysteem bij een lege gasfles automatisch overschakelt naar een volle.

Afbeeldingsresultaat voor Bürstner I 746 Limited

Fiat Ducato

Basis van is de Fiat Ducato met de 180 pk-versie van de multi-jet-diesel. De camper is ruim zeven meter lang, heeft vier zitplaatsen en een maximaal totaalgewicht van 4.250 kilogram. Je hebt er dus een C-rijbewijs voor nodig. Voor deze luxe en exclusieve camper moet je wel flink in de buidel tasten: hij kost 138.748 euro. De Bürstner staat in de showroom van de Gelderse Caravan Centrale in Barneveld.