Nieuwe dealers verschillende campermerken

Er zijn nieuwe Nederlandse dealers van verschillende campermerken bij gekomen.

Gerelateerde afbeelding
Noorderzon Campers dealer Dethleffs

Noorderzon Campers uit het Friese Wolvega is dealer van Dethleffs geworden. Vanaf oktober of november zijn de nieuwe modellen voor 2020 te zien in de showroom.

Vorig jaar werd het bedrijf al dealer van het merk Sunlight. Noorderzon biedt ook campers van andere merken te huur aan en heeft een groot aanbod van tweedehands campers.

In de camperbedrijvengids van de NKC is meer informatie te vinden over Noorderzon Campers.

Raema CampersRaema Caravans en Campers dealer Hymer

Het Limburgse bedrijf Raema Caravans en Campers wordt met ingang van het nieuwe modeljaar 2020 dealer van Hymer-campers. Vanaf medio augustus verwacht het bedrijf uit Nederweert de eerste modellen te kunnen tonen in hun showroom.

Raema is dealer en importeur van de campermerken Frankia en Globe-Traveller. Ook heeft het bedrijf het dealerschap van de merken LMC en Sunlight

In de camperbedrijvengids van de NKC is meer informatie te vinden over Raema Caravans en Campers.

Afbeeldingsresultaat voor Van Erp Auto’s en Campers importeur en dealer Mc Louis CampersVan Erp Auto’s en Campers importeur en dealer Mclouis Campers

Van Erp Auto’s en Campers uit het Overijsselse Goor is importeur en dealer van het Italiaanse merk McLouis geworden. Naar verwachting zijn de eerste modellen in september te zien op de camperbeurs in Hardenberg.

Naast het dealerschap van Mclouis is Van Erp dealer van het eveneens Italiaanse merk Giottiline. Het bedrijf biedt ook occasions aan van diverse merken.

In de camperbedrijvengids van de NKC is meer informatie te vinden over Van Erp Auto’s en Campers.