Frieda Luftig: met extra schuifdeur

Flowcamper heeft het aanbod van buscampers onlangs uitgebreid met de Frieda Luftig, een camper op basis van een VW T6, met als bijzonderheid dat de wagen aan beide kanten is voorzien van een schuifdeur. Zo kan je ook vanaf de bestuurderskant eenvoudig bij de keuken.

Frieda Luftig


Het keukenblok heeft van een compressorkoelkast van 24 liter, een eenpitsgasstel, een wasbak en jerrycans van twaalf liter voor schoon water en afvalwater. Verder zijn hier twee klaptafels te vinden, waardoor het ook mogelijk is om buiten te koken. Douchen bij de camper kan ook, dankzij de standaard bijgeleverde buitendouche. De wanden van de Frieda Luftig zijn bekleed met grijs vilt en vloer is van hout. De bank biedt plaats aan drie personen.

Twee luifels

Omdat de wagen een tweede schuifdeur heeft, is ook aan de bestuurderskant een rail langs het dak gemonteerd. Hierdoor is het mogelijk de buscamper uit te rusten met een luifel aan de linkerzijde of zelfs twee luifels. Het hefdak kan ook open zonder tentdoek, wat de wagen helemaal luchtig maakt. De Frieda Luftig is optioneel verkrijgbaar als vierwielaangedreven 4Motion of met een verzwaard chassis voor camperaars die graag off-road gaan. Hij is leverbaar vanaf ruim 52.000 euro.

Afbeeldingsresultaat voor Frieda Luftig