Iran als camperbestemming in Kampeerauto 1

Iran is niet de meest voor de hand liggende camperbestemming. Maar wanneer je gaat, wacht een ongekend verrassend land om ontdekt te worden. In de nieuwe Kampeerauto vertelt Margot Verkaik enthousiast over de talloze reizen die ze naar Iran maakte.

Kampeerauto1


Wat zijn de opties voor de camperaar die naar de eilanden Sardinië of Corsica gaat? Kampeerauto zet de mogelijkheden van verschillende routes, ferrymaatschappijen en dag- of nachtvaarten op een rij.

Het is niet niks wanneer je partner en camperreismaat overlijdt. Margriet ging desalniettemin door met camperen. Alleen. Daar vertelt ze over in Kampeerauto: “Wim had niet anders gewild.”

En in de rubriek Signalement staat de Sun Living A75DP in de schijnwerpers. Is deze grote alkoof de ideale gezinscamper?

Natuurlijk ontbreken ook in deze Kampeerauto de reisverhalen niet. De redacteuren reisden naar Ierland en Andorra en in ons landje naar Noord-Holland en langs de rivier de Vecht.

Kampeerauto 1-2019 ligt vanaf 8 januari bij de leden op de mat. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.