Nieuwe camperplaats in Andalusië

In het Spaanse Torrox Costa wordt een nieuwe camperplaats gerealiseerd. Camper Area MiluCar gaat half maart officieel open en heeft plaats voor 28 campers.

CP Milucar

De camperplaats is in handen van Marcelle en Martijn Brummelhuis. Zij wilden graag een bedrijf in Spanje beginnen en na wat omzwervingen besloten zij dat het een camperplaats aan de kust van Andalusië moest worden. “We vielen voor de locatie en het klimaat”, vertelt Marcelle Brummelhuis. “Torrox heeft het beste klimaat van Europa met zowel in de zomer als in de winter aangename temperaturen.”

Spaans avontuur

De twee startten hun Spaanse avontuur begin 2018. In oktober kwam de vergunning voor de camperplaats en konden ze met de werkzaamheden beginnen. Ze kregen hierbij regelmatig advies van een camperplaatsspecialist van de NKC. Om het project te financieren maakten de eigenaren ook gebruik van crowdfunding. Hiermee kon de sanitairunit worden gerealiseerd. Verder heeft MiLuCar faciliteiten als elektriciteit, wifi, een wasmachine en een sanistation.

Zeezicht

De locatie ligt op honderd meter afstand van het strand en iedere plek biedt uitzicht op zee. “Je kunt bijna niet dichter bij het strand zitten”, vertelt Brummelhuis. “En Torrox Costa is een levendig plaatsje met veel gezellige strandtentjes.”

Vanaf de camperplaats zijn ook de bezienswaardigheden in de omgeving goed te bezoeken. Zo ligt Nerja op zeven kilometer van Torrox Costa. Maar ook steden als Córdoba, Málaga en Granada zijn vanaf MiLuCar goed bereikbaar.

Camper Area MiLuCar is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 73934.