Dossier brand in nieuwe Kampeerauto

Aan brand in de camper moet geen enkele camperaar denken. In dit nummer van Kampeerauto staat in het dossier brand alles wat je erover moet weten en wat je kunt doen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.

Als het binnenkort weer beter weer is, zit je in plaats van in de camper weer graag voor de camper. Maar welke campingstoel zit het best en welke kan gemakkelijk mee op reis? Kampeerauto maakte een zo gevarieerd mogelijke selectie van de nieuwste modellen van verschillende stoelaanbieders.

Verder een nieuwe Slim gefikst, waarin wordt uitgelegd hoe op een eenvoudige manier uitgelubberde schroefgaten kunnen worden gerepareerd. Zo blijven de scharnieren van de kastjes stevig vastzitten en hoef je niet alle inboedel na een camperrit van de grond te rapen.

En natuurlijk wordt er in deze editie weer heel wat afgereisd. Onze redacteuren bezochten het Ierse Dublin, de duizend meren van Finland, typisch Zwitserse bedrijven en de Nederlandse Zuiderwaterlinie.

Kampeerauto 2-2019 ligt vanaf 12 februari bij de leden op de mat. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.