Veel nieuwe locaties voor campers geopend

Met de start van het nieuwe camperseizoen zijn er weer veel plaatsen bij gekomen waar campers terecht kunnen. Bij een aantal hebben de camperplaatsspecialisten van de NKC de eigenaren actief geadviseerd bij de aanleg van de locaties. De vijf nieuwe locaties liggen verspreid over heel Nederland.

CP Suydersee Web

Camperpark Hofvliet, Zwolle

In Zwolle is aan de rand van de binnenstad camperpark Hofvliet geopend. Er is ruimte voor twintig campers en de locatie heeft veel voorzieningen zoals water, elektriciteit maar ook douches, wifi en een wasmachine.
Vanaf het camperpark loop je zo de Zwolse binnenstad in. Bioscoop, supermarkt en restaurantjes liggen in de directe omgeving. Een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Zwolle.

Camperpark Hofvliet – sitecode 75026.

Scheer’s Hoeve, Wapenveld

Camperplaats Scheer’s Hoeve ligt aan de rand van de Veluwe, nabij de IJssel en op wandelafstand van Wapenveld. In de verte kun je Wijhe en Zwolle zien liggen. Er zijn tien plaatsen, de locatie heeft voorzieningen en er is ook een overdekt terras en een kantine.
In de omgeving zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden. In het dorp zelf zijn meerdere winkels en eetgelegenheden. Op zaterdag is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan het Zuivelmuseum, dat momenteel wordt gerestaureerd.

Camperplaats Scheer’s Hoeve – sitecode 74922.

Heidepark Veluwschkarakter, Vierhouten

In het Gelderse Vierhouten is op Heidepark Veluwschkarakter een camperplaats geopend. De locatie ligt nabij bos en heide en biedt de camperaar rust, ruimte en uitzicht. Op loopafstand van het park ligt een strandje met natuurlijk zwemwater, een grote speeltuin en een restaurant.
Er zijn zes plaatsen gereserveerd voor campers. Op het terrein zijn veel faciliteiten zoals elektriciteit, water toiletten, douches en loosputten.

Camperplaats Heidepark Veluwschkarakter – sitecode 74920.

Buytenplaets Suydersee, Lelystad

Bij Buytenplaets Suydersee in Lelystad is een camperplaats voor negen campers gerealiseerd. De locatie ligt aan de rand van Lelystad. Vanaf de camperplaats zijn uitstapjes naar bijvoorbeeld Bataviastad en de Oostvaardersplassen mogelijk.
Er zijn voorzieningen, zoals elektra, water en een stortplaats. Ook is er gratis wifi en een dierenweide. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het nabijgelegen zwembad. Tegen een hoger tarief is het mogelijk om op de camping te staan.

Camperplaats Buytenplaets Suydersee – sitecode 50778.

Camping de Val, Zierikzee

Camping de Val in het Zeeuwse Zierikzee is op 1 april geopend. De locatie heeft twintig plekken en is ook toegankelijk voor andere kampeermiddelen. Het historische centrum van Zierikzee ligt op minder dan een kilometer afstand. Duikplek De Val aan de voet van de Zeelandbrug ligt op 600 meter afstand en langs de dijk van de Oosterschelde kunnen wandelingen of fietstochten worden gemaakt over het hele eiland van Schouwen-Duiveland.

Camping De Val – sitecode 74898