Nieuwe camperplaatsen in Oldenzaal en Vogelwaarde

Nederland is weer een aantal camperplaatsen rijker. Zo opende in Oldenzaal Toppark ‘t Hulsbeek onlangs de deuren voor camperaars. Op camperplaats Hulst Hoeve Konstance werden vijf plekken aangelegd.

CP Oldenzaal Web

Toppark ‘t Hulsbeek, Oldenzaal

In het Overijsselse Oldenzaal is onlangs Toppark ’t Hulsbeek geopend. De vijftig plekken voor campers zijn gelegen aan de westelijke rand van recreatiepark het Hulsbeek. De camperplaats heeft tal van voorzieningen, zoals water, elektriciteit, loosplaatsen en een sanitairgebouw. Op recreatiepark het Hulsbeek zijn onder meer recreatieplassen, een skateboardbaan, wellnessfaciliteiten en diverse eetgelegenheden. Daarnaast zijn er natuurlijk voldoende fiets- en wandelmogelijkheden. Voor NKC-leden is een regeling van toepassing van drie dagen staan, twee dagen betalen.

Toppark ‘t Hulsbeek in Oldenzaal staat op Campercontact.com onder sitecode 74779.

Camperplaats Hulst Hoeve Konstance, Vogelwaarde

In het Zeeuwse Vogelwaarde is een nieuwe locatie geopend die plaats biedt aan vijf campers. Behalve basisfaciliteiten, zoals water en elektriciteit is er een hondenveld en paardenwei met overkapping aanwezig. Ook is het mogelijk om een kampvuur te maken. In de buurt zijn veel visvijvers. Vogelwaarde ligt op korte afstand van het vestingstadje Hulst. In de omgeving is veel natuurgebied voor wandel- en fietstochten, zoals het Verdronken Land van Saeftinghe.

Camperplaats Hulst Hoeve Konstance staat op Campercontact.com onder sitecode 75243.