Succesvolle beurzen in Nederland en België

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs heeft iets minder bezoekers getrokken dan in 2017. Waren dit er vorig jaar 37.450, bij de laatste editie, van 10 tot en met 14 oktober, bleef de teller steken op iets meer dan 36 duizend.

Kcj2018 Web

Het mooie weer speelde de beurs ook dit jaar weer parten. Volgens Leo Diepemaat, voorzitter van de Kampeer en Caravan Industrie, is het verlies aan bezoekers door een goede zondag beperkt gebleven. “De mensen die de beurs wel hebben bezocht, waren heel serieus. De dealers en importeurs hebben daardoor toch goede zaken gedaan”, vertelt Diepemaat. Hij spreekt daarom toch van een succesvolle beurs.

“Door het zomerse weer was de sfeer op en rondom de beurs prima te noemen. De NKC-camping was fantastisch. Je kon tot middernacht buiten zitten bij het kampvuur en genieten van de muziek”, aldus Diepemaat.

In 2019 wordt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs gehouden van 9 tot en met 13 oktober.

Mobicar

In België weerhield het mooie nazomerweer de mensen er niet van om een bezoek te brengen aan de caravan- en camperbeurs Mobicar in Brussel. De beurs, die plaatsvond van 11 tot en met 15 oktober, trok een recordaantal van 25.965 bezoekers.

Bekijk hier een korte impressie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018: