Camperbedrijf Schäfer opgeheven

Schäfer Campers en Caravans te Soesterberg BV heeft zijn deuren gesloten. Op het bedrijfsterrein staan geen campers en caravans meer, de website is uit de lucht en de telefoon wordt niet meer opgenomen. Bij de NKC zijn meerdere meldingen binnengekomen van klanten die geen contact meer met het bedrijf kunnen krijgen en zich zorgen maken over de garantie een camper die ze bij het bedrijf hebben gekocht.

Schafer

Volgens de eigenaar van het opgedoekte bedrijf is dat helemaal nergens voor nodig. “Mensen die om gegronde redenen een beroep op garantie willen doen, kunnen altijd bij mij terecht. Ze weten me heus nog wel te vinden. Het bedrijfsterrein is nog van mij en er loopt ook nog een monteur rond”, zegt Schäfer. Dat er geen website en telefoon meer is, vindt hij niet raar. “Het bedrijf bestaat tenslotte niet meer.”

Over de reden van de bedrijfsbeëindiging houdt hij zich op de vlakte. “Zeg maar wegens omstandigheden.” Wel wil hij nog kwijt dat hij erg veel last heeft gehad van negatieve verhalen. “Dan handel je netjes iets af en dan lees je vervolgens op een of ander forum een verhaal dat kant noch wal raakt. Dat heeft wel meegespeeld bij het besluit om met het bedrijf te stoppen.”