Campercontact wint award: beste online portal Duitsland

De app Campercontact van de NKC heeft gisteravond in Berlijn de award gewonnen voor beste online portal 2018 in de categorie 'campingportals'.

De prijs werd uitgereikt door de Duitse nieuwszender n-tv en het consumenteninstituut DISQ (Duitse Instituut voor Service Quality). Stan Stolwerk, directeur van de NKC, nam de award in ontvangst.

Campercontact Wint Beste Online Portal 2018

Camperland Duitsland

De awards van DISQ en n-tv zijn gebaseerd op een groot consumentenonderzoek in diverse categorieën. De bekroonde portals kunnen dan ook worden beschouwd als een aanbeveling van consument tot consument. Stolwerk: ”Het is fantastisch dat onze app en de website als beste zijn verkozen in een groot camperland als Duitsland. Daar ben ik heel erg trots op. Het is duidelijk dat de Duitse camperaar Campercontact weet te vinden en kan waarderen. Dat is ongetwijfeld vanwege de kwaliteit en de kwantiteit van de informatie in combinatie met het gebruiksgemak.”

De app Campercontact voor Android en iOS biedt informatie in zes talen over meer dan 25 duizend camperlocaties in 51 landen. Hij is verkrijgbaar in alle West-Europese landen en gebruikers kunnen zelf camperlocaties, foto’s en beoordelingen aan de app toevoegen. De informatie die gebruikers toevoegen wordt bekeken door een team van vrijwillige moderatoren, die streven naar een optimale kwaliteit en actualiteit van het platform. In Duitsland is de app inmiddels 52.285 keer verkocht.