Koe opent camperplaats in Leende

In het Brabantse Leende is afgelopen weekend camperplaats Leenderstrijp geopend. De opening werd verricht door de koe Paula 324, die recordhoeveelheden vet en melk heeft geproduceerd. Heel toepasselijk, omdat de camperplaats is gevestigd in de wei tussen de koeien van het melkveebedrijf van de eigenaren Antoni en Anja van Stipdonk.

Het idee om naast de melkveehouderij nog iets extra’s te gaan doen, speelde al langere tijd bij de eigenaren. “Mijn oom heeft ook een camperplaats bij zijn bedrijf en na al zijn enthousiaste verhalen, besloten we dat het een camperplaats moest worden”, vertelt Anja van Stipdonk. “De NKC heeft op allerlei gebied geholpen bij de inrichting van de camperplaats. Zo kregen we advies hoe we het beste het servicestation konden aanleggen maar ook kregen we goede feedback op de plattegrond die we in eerste instantie hadden gemaakt”, vertelt ze verder.

Leenderstrijp biedt plaats aan elf campers en heeft voorzieningen als elektriciteit, water en een servicestation. De landelijke omgeving van Leende biedt voldoende fiets- en wandelmogelijkheden. Eindhoven ligt op fietsafstand.

Camperplaats Leenderstrijp staat op Campercontact.com onder sitecode 66044.

Cp Leenderstrijp5 Web