Frankia presenteert integraal met barzit

Met de toevoeging Bar achter de naam presenteert camperbouwer Frankia de integraal F-Line I 890 GD met een zogeheten barzit. Het verschil met de standaarduitvoering zit hem in de zithoek voorin.

Frankia

In plaats van twee langsbanken tegenover elkaar heeft de barversie aan de bijrijderskant een tafel met daarnaast een losse stoel. Zo ontstaat er een zithoek met de twee draaibare cabinestoelen, de overgebleven langsbank en de stoel naast de tafel.

Niet alleen eten en ontspannen doe je aan die barzit. Je kunt er ook prima een werkplek van maken. In de tafel zit een vak waarin je niet alleen je laptop of smartphone kunt opbergen, maar met de daar aanwezige stopcontacten ook meteen kunt opladen.

Hefbed boven de cabine

De 890 heeft enkele bedden achterin en een elektrisch te bedienen hefbed boven de cabine. Alle bedden zijn maar liefst 2,10 meter lang. De stahoogte is 2,03 meter. Op net geen negen meter lengte zijn er vier zitplaatsen met gordel.

De Frankia weegt 5,5 ton en heeft de Fiat Ducato als basis. De wagen is oor het eerst te zien op de komende CMT-beurs, van 12 tot 20 januari, in Stuttgart. Hij is leverbaar vanaf 92.500 euro.

Afbeeldingsresultaat voor Frankia F-Line I 890 GD   Afbeeldingsresultaat voor Frankia F-Line I 890 GD