Amerikaanse Super Sprinter

In Amerika is alles big. Dus heet de bijna zeven meter lange buscamper van Ultimate Toys heel bescheiden Super Sprinter. Als je een kijkje neemt in de bus, zie je dat die naam de lading dekt. Dit luxe jacht op basis van de Mercedes Sprinter 3500 Extended met een drieliterturbodiesel heeft een volledig handgemaakt interieur. Crèmekleurige wanden, zwart hoogglans voor de meubeloppervlakten en een overdadige lederen bekleding die aan een dure Chesterfieldbank doet denken. De minibar compleet met whisky- en champagneglazen valt totaal niet uit de toon.

Super Sprinter Interieur

De Super Sprinter is te gebruiken als personenbus, kantoor en als camper. Van de lengtebanken is een bed te maken en helemaal achterin staat een keukenblok, compleet met magnetron. Hiertegenover staat het toilet. Typisch Amerikaans zijn de twee grote draaibare fauteuils achter de cabinestoelen. Vanaf elke zitplaats kun je naar een van de twee grote flatscreen-tv’s kijken. Het geluid komt uit de supergeluidsinstallatie met grote subwoofers, of indien gewenst via bluetooth uit de draadloze koptelefoons. Ook buiten onder de elektrisch uitklapbare luifel is een tv-aansluiting.

Wie er een wil kopen, moet ‘m zelf uit de VS importeren, waar hij 155.000 euro kost. Om erin te rijden, is wel minimaal het C1-rijbewijs nodig, want het maximumgewicht is 5.500 kilogram.

Afbeeldingsresultaat voor Super Sprinter Ultimate Toys