Westfalia Kepler Six: zes zitplaatsen

De Kepler Six van Westfalia doet zijn naam eer aan: hij heeft als basis de VW T6 en hij heeft tot aan zes zitplaatsen. Inclusief hefdak is hij slechts 1,99 meter hoog en zo past hij in elke parkeergarage.

Kepler Six 115

In de vloer liggen rails, waarmee het interieur behoorlijk flexibel in te richten is. Je kunt met de stoelen en de bank schuiven en ze kunnen er ook gemakkelijk uit. Je neemt wel of niet je bed mee. En er is keuze uit twee tot zes zitplaatsen aan boord. Dat eerste is handig bij het vervoer van grote spullen. Als de stoelen achter elkaar aan één kant staan, past aan de andere kant gemakkelijk een fiets of een surfplank.

Ondanks alle mogelijkheden om een transportbusje te maken van de Kepler, met de verlengde VW T6 als basis, is het een echte camper. Met zelfs een toilet en met veel slimme opbergmogelijkheden, zoals bagagekisten onder de stoelen. Van binnen is de wagen afgewerkt met donkere houttinten, die contrasteren met wit glanzende oppervlakken. De prijs in Nederland ligt rond de 65.000 euro.