Maatje kleiner: Kompanja

Wie een camper wil die een maatje kleiner is dan de Fiat Ducato, kan nu ook kiezen voor de Kompanja. Dit nieuwe buscampermerk heeft een camper op basis van de Renault Trafic van 4,99 meter lang. In de uitvoering met een hefdak heeft de wagen vier slaapplaatsen.

Kompanja Web

Het bed beneden staat in de lengterichting en is twee meter lang. Er is keuze uit kasten aan beide kanten van het bed, aan één kant, of helemaal geen kasten. Afhankelijk daarvan is het bed 1,28 tot 1,68 meter breed. Eronder is ruimte voor bagage. Het bed in het slaaphefdak is 1,95 bij 1,35 meter.

Het keukenblokje staat in de schuifdeuropening, dus als het weer het toelaat, kun je buiten koken. Het tafeltje kan zowel binnen als aan de buitenkant hangen. Ook de koelbox van 35 liter is van buitenaf goed bereikbaar. De kraan is meteen een buitendouche en kan ook aan de achterkant van de bus aangesloten worden.

De standaardversie heeft Euro-6-dieselmotor van 125 pk. Standaard zijn ook de airbags, de parkeerhulp en een sound- en aircopakket. De wagen is leverbaar vanaf ongeveer 50.000 euro.