NKC houdt bijeenkomst Ford-gedupeerden

De NKC gaat bezitters van een camper met de probleemmotor 2.2 TDCi van Ford in een bijeenkomst informeren over de stand van zaken in de onderhandelingen met Ford.

Close-up Ford motor

Zoals eerder gemeld heeft Ford meer tijd nodig om te komen tot een voorstel voor een regeling voor gedupeerden. Het bedrijf had beloofd uiterlijk in april met een regeling te komen, vóór aanvang van het camperseizoen.

Vervolgstappen

De bij de NKC bekende gedupeerden zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst, die plaatsvindt op 29 mei, in Soesterberg. Doel ervan is om verslag te doen van het proces van onderhandelen en indien mogelijk het voorstel van Ford te bespreken. Ofwel te inventariseren welke vervolgstappen er nog mogelijk zijn om Ford in beweging te krijgen, mocht het voorstel ook deze maand de eindstreep niet halen.

Aanmelden

Gedupeerden die niet bij de NKC bekend zijn en dus geen uitnodiging hebben gehad, kunnen zich aanmelden door uiterlijk maandag 22 mei voor 12:00 een e-mail te sturen aan [email protected], met vermelding van naam of namen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Gedupeerden die niet aanwezig kunnen zijn krijgen een uitnodiging om de bijeenkomst online te volgen.