Camperen rond Nationale Sleepbootdagen Vianen

Vanwege de Nationale Sleepbootdagen in Vianen worden twee camperplaatsen tijdelijk gesloten, maar er wordt wel een alternatieve locatie ingericht. Het evenement vindt plaats op 25, 26 en 27 mei.

Nationale SleepbootdagenNationale Sleepbootdagen

Camperlocatie Sluiseiland, sitecode 48765 is gesloten van dinsdag 23 tot en met zondag 28 mei. De camperlocatie op het Evenemententerrein, sitecode 213 is niet toegankelijk voor campers van maandag 22 tot en met zondag 28 mei. Camperplaats Ponthoeve is wel open, maar heeft slechts vier plaatsen. De sitecode van De Ponthoeve op Campercontact.com is 46806.

Met het pannenkoekenhuis De Ponthoeve is afgesproken dat op het weiland bij De Ponthoeve camperaars tijdelijk mogen overnachten. De gemeente is akkoord met deze oplossing. In het weiland  zijn geen voorzieningen.
Vanaf De Ponthoeve rijdt op donderdag 25 mei en zaterdag 27 mei gratis een treintje van en naar het terrein van de Sleepbootdagen.

Eenmaal in de twee jaar is Vianen de tijdelijke thuishaven van bijna tweehonderd motorsleepboten tijdens de Nationale Sleepbootdagen. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. De toegang tot het evenement is gratis.

Camperlocatie De Ponthoeve