Camperplaats Vechtdal officieel geopend

Camperplaats Vechtdal in het Overijsselse Nieuwleusen is officieel geopend. De opening afgelopen vrijdag werd verricht door de commissaris van de Koning Ank Bijleveld.

CP Vechtdal Opening
Opening Camperplaats Vechtdal

Op de camperplaats is plek voor twaalf campers. Alle plaatsen hebben elektra en stromend water. Ook is er een verwarmd sanitairgebouw. Het meest bijzondere aan deze camperplaats is dat er wellnessvoorzieningen zijn. Zo hebben vier plekken een privéhottub en zijn er een sauna en een massageruimte aanwezig.

Eigenaresse Janny Dekens had het concept voor deze camperplaats in 2012 als idee ingediend bij het platform JIJ&Overijssel. Haar gedachtegang was dat de bezoekers zich volledig moesten kunnen ontspannen en onthaasten. Haar idee werd uitgekozen door de provincie als beste idee en zij kreeg hiervoor de innovatieprijs.

De NKC hielp haar met het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Haar droom is met de officiële opening nu dus uitgekomen.

Nieuwleusen ligt in het Vechtdal aan de rand van het Reestdal. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes vanaf de camperplaats uitgezet. NKC-leden mogen voor de prijs van twee overnachtingen drie nachten blijven. Camperplaats Vechtdal (sitecode 52807) staat op Campercontact.com.