Camping Roland opent camperpark naast camping

Camperaars kunnen nu ook terecht op Camperpark Roland in Afferden. De locatie werd na twee jaar van voorbereidingen op Hemelvaartsdag geopend.

CP Roland Afferden

In samenwerking met de NKC maakte Camping Roland in Afferden de afgelopen jaren plannen voor een uitbreiding van de huidige camping en wel in de vorm van een camperpark. “Ook wij merken een groei in het aantal camperaars. Om deze groep zo goed mogelijk te bedienen, hebben we gekozen voor een uitbreiding naast de bestaande camping, met een eigen ingang en selfservice-receptie”, vertelt Frank Jansen, mede-eigenaar van Camping Roland. “We hebben direct contact gezocht met NKC, zodat we de wensen en verwachtingen van campertoeristen nog beter in kaart konden brengen.”

Die samenwerking heeft geresulteerd in een ruim opgezet camperpark met plaats voor 38 campers. Op 24 plekken is elektriciteit aanwezig en kunnen camperaars gebruikmaken van een sanistation. “Men kan hier gedurende de hele dag komen en gaan: een vrij gevoel dus”, gaat Frank verder. “Uiteraard zijn campers ook van harte welkom op onze camping voor een comfortplaats. Men heeft nu dus de keuze.”

Afferden ligt op de grens van het Nationaal Park de Maasduinen. In dit natuurgebied zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Via de veerdienst Afferden is er ook een mogelijkheid om het natuurgebied Maasheggen aan de andere kant van de Maas te bezoeken.

Camperpark Roland staat op Campercontact.com onder sitecode 55247.