NKC start petitie rond Ford-motor

De NKC is een petitie gestart, waarin Ford zeer dringend wordt gevraagd om nu eindelijk met een regeling te komen waardoor eigenaren van een camper op basis van Ford weer met een gerust hart op vakantie kunnen.

De petitie ondertekenen kan op petitie24.nl.

De NKC is al maanden in gesprek met Ford over de falende 2.2TDCi-motor en het concern had beloofd voor de start van het camperseizoen met een voorstel voor een regeling te komen. “Het wordt keer op keer uitgesteld”, zegt NKC directeur Stan Stolwerk. “Met de petitie willen we een krachtig signaal afgeven. Je kunt niet zomaar honderden camperaars in de kou laten staan.”

Petitie Actueel

De NKC heeft Ford gevraagd uiterlijk maandag 24 juli met een voorstel te komen. “Als er dan geen duidelijkheid is, gaan we op dinsdag 25 juli de petitie met handtekening aanbieden bij het hoofdkantoor van Ford Nederland in Amstelveen. Uiteraard zijn camperaars daarbij van harte welkom, met hun camper, al dan niet op basis van Ford.”

De NKC heeft deze stap gezet in overleg met de gedupeerden, die inmiddels ook op de hoogte zijn gebracht van de actie. Details over het aanbieden van de petitie worden nog bekendgemaakt.