Kampeerauto vernieuwd

Het ledenmagazine Kampeerauto is vernieuwd! Een nieuwe uitstraling, maar met een vertrouwde inhoud: alles over camperen. Populaire rubrieken zoals Signalement, Camperportret, Gezien, Goed gebruikt en Slim gefikst ontbreken ook in de vernieuwde Kampeerauto niet.

Cover KA1 2017

Natuurlijk is er behalve al het vertrouwde ook ruimte voor nieuwe artikelen. Zo is er in dit eerste nummer van 2017 aandacht voor lengtebedden in buscampers van zes meter. Wat zijn de oplossingen die fabrikanten bedenken om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen binnen deze beperkte ruimte? Kampeerauto zet ze op een rijtje.

Daarnaast in deze editie weer veel inspirerende toeristische reportages. Zo zwerven we door de Duitse Lahnvallei, gaan we op wintersport in de Savoie, maken een tussenstop in Zwolle, beleven cultuur in Zuid-Engeland en trekken we in Italiƫ van lago naar lago.

En om te vieren dat de NKC een nieuw logo en een nieuwe huisstijl heeft en Kampeerauto een nieuw jasje, is er een winactie exclusief voor NKC-leden. Bij deze winactie worden mooie prijzen weggegeven.

Morgen ligt Kampeerauto bij de leden op de deurmat, later deze week is het magazine digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.