Camperbedrijvengids voor Nederland en België

De website van de NKC heeft er een nieuwe functionaliteit bij: een gids met meer dan vijfhonderd Nederlandse en Belgische bedrijven die iets kunnen betekenen voor de camperaar.

Camperbedrijvengids


Dealers, onderhoudsbedrijven, bouwers, allemaal zijn ze te vinden in één grote camperbedrijvengids. Ook verhuurbedrijven, wasstraten en stallingen zijn hierin opgenomen. Op iedere bedrijfspagina staan de adresinformatie (bezoekadres, website, e-mailadres en telefoonnummer) en een omschrijving die het bedrijf zelf kan invoeren.

Beoordelingen

Omdat de NKC waarde hecht aan onafhankelijke informatie, die de camperaar kan gebruiken in het nemen van de juiste beslissing, is het mogelijk een beoordeling te plaatsen bij dit bedrijf. Iedereen met een ervaring met dit bedrijf kan deze delen. Bij elk bedrijf staan het gemiddelde waarderingscijfer en de beoordelingen duidelijk in beeld. De NKC heeft op dit vlak veel ervaring opgedaan met de website www.campercontact.com, ’s werelds grootste verzameling van camperlocaties.

Bij een nieuwe beoordeling (op prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid) krijgt het bedrijf automatisch bericht en de gelegenheid te reageren. Zowel de beoordeling als de reactie zijn openbaar. Servicegerichte bedrijven krijgen zo een podium om zich te onderscheiden.

Filteren en opslaan als favoriet

Door middel van een filterfunctie is het mogelijk specifiek te zoeken op bijvoorbeeld categorie, campermerk, regio of stad.

Het is ook mogelijk alleen de bedrijven te zien die aangesloten zijn bij de NKC Schadeservice. Eén vinkje tovert een overzicht op het scherm met alle betreffende herstellers onder elkaar. Camperaars met een camperverzekering van de NKC zien zo in één oogopslag welke deskundige herstelbedrijven de schade kunnen verhelpen. Ook bedrijven die geassocieerd zijn met de BOVAG, OMNIA CSS en RE-CAMP zijn op dezelfde manier eenvoudig te selecteren.

De zoekresultaten zijn weer te geven in een lijst of op een kaart. Door op de pinnetjes op de kaart te klikken, verschijnt een pop-up met link naar het betreffende bedrijf. Dit is, mits ingelogd, te bewaren als favoriet.

Camperbedrijven
vinden en beoordelen