Pössl Summit 600 plus: Complete buscamper

Pössl brengt het komende modeljaar de Summit ook als 600 op de markt. Net onder de 6 meter dus, 599 centimeter om precies te zijn, en met het grootste bed dat je in deze klasse buscampers kunt vinden.

Dit bed meet 160 centimeter op het breedste deel en 146 bij het voeteneind. Door de carrosserie blijft de lengte van het bed beperkt tot 196 centimeter. Pössl bouwt deze nieuwe Summit zelf in een nieuw te openen fabriek, waar ook de 640 van de band gaat rollen.

Opvallend is de oplossing die is bedacht voor de hangkast. Links onder het bed komt via een klep aan de bovenkant op gasveren een roede naar boven waaraan je het hangende goed kwijt kunt. De bovenkasten zijn voorzien van geknikte kleppen in twee kleuren. De sterk afgeronde tafel en keuken maken het bewegen in de buscamper een stuk comfortabeler. Door de koelkast laag te plaatsen en door het ontbreken van een hoge hangkast ontstaat een doorzicht naar achteren waarmee de camper ruimer oogt dan hij is. Als een van de weinige extra te bestellen opties is Isofix beschikbaar op de nieuw ontwikkelde en 10 kilo lichtere achterbank.

De plus staat bij deze Summit voor de rijke standaarduitrusting, waarin onder andere een 163 pk 2-litermotor met Ad-Blue, airco, LED-dagrijlichten en een airbag voor de bijrijder.

Prijs: € 54.000,-
Rijklaargewicht: 2.780 kg
Laadvermogen: 720 kg
Maten (l x b x h): 599 x 205 x 259 cm