Caravan Salon Düsseldorf dit weekend van start

De grootste beurs ter wereld op het gebied van mobiele vrijetijdsbesteding, de Caravan Salon in Düsseldorf, gaat dit weekend van start. Van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september 2017 kunnen bezoekers er terecht voor een compleet overzicht van de markt, innovaties en de laatste trends op campergebied.

Caravan Salon Interieur

Met een extra hal is de beurs dit jaar weer groter dan voorheen. Er zijn meer dan 2.100 vrijetijdsvoertuigen te zien van in totaal 130 caravan- en campermerken. Ook is er deze keer een groot accessoire-paradijsingericht in hal 7a, uitsluitend voor de directe verkoop van campertoebehoren. Verder is er van alles te beleven, met een mountainbikeparcours, een e-bikeparcours en een Adventure Park voor kinderen.

Gedurende de beurs doet een speciale vakjury de voorselectie voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar van de NKC. Vanaf 10 oktober kunnen belangstellenden stemmen op de geselecteerde modellen in de categorieën: buscamper, integraal en halfintegraal.

Ook de NKC is aanwezig, onder meer om de app Campercontact onder internationale aandacht te brengen. De NKC-stand is natuurlijk te bezoeken: hal 7, standnummer A36.

Camperaars die in hun camper willen overnachten, kunnen terecht op beursparkeerplaats P1. Er zijn meer dan drieduizend staplaatsen beschikbaar. Maar het is dit jaar alleen mogelijk om een staplaats online te reserveren. Er is om bij het beursterrein te komen geen milieusticker nodig.

Meer informatie over programma, openingstijden en tickets: www.caravan-salon.com.

Caravan Salon P1