NKC houdt toekomstcongres

Voor het eerst in haar veertigjarig bestaan houdt de NKC een congres om uitvoerig stil te staan bij de koers en strategie van de organisatie. Op woensdag 28 september wisselen camperaars en andere deskundigen hun visies uit over de toekomst van het camperen.

Hoe ziet die toekomst eruit en hoe moet de NKC zich ontwikkelen om relevant te blijven voor camperaars? Daar draait het om tijdens deze themadag. Praat mee en stuur mee, is het motto van de dag. "Er zijn zoveel leden met specifieke kennis en ervaring op gebieden die belangrijk zijn voor de koers van de NKC”, vertelt NKC-directeur Stan Stolwerk. "We zouden wel gek zijn om die expertise en denkkracht links te laten liggen. Denk bijvoorbeeld aan belangenbehartiging en lobby, productontwikkeling of de organisatievorm van de NKC. We nodigen iedereen met een drive en kennis van zaken van harte uit om mee te denken."

Gericht op de toekomst

Het congres wordt geopend met een inspirerende presentatie van trendwatcher Farid Tabarki, zodat het vizier van de deelnemers gericht wordt op de toekomst. Stolwerk is zeer verheugd met zijn komst: “Fantastisch dat we dé trendwatcher van Nederland in huis hebben weten te halen.”

Na deze inleiding komen in diverse werkgroepen thema's aan de orde, zoals de perfecte camperverzekering, krachtige lobbyplannen, nieuwe diensten en de organisatiestructuur van de NKC.

Het congres over de toekomst van de NKC vindt plaats op 28 september op de nieuwe, hypermoderne KNVB Campus in Zeist. Meer weten of belangstelling om deel te nemen, kijk hier.