Caravan Salon Düsseldorf groot succes

De 55e editie van de Caravan Salon in Düsseldorf heeft ook dit jaar meer dan 200 duizend bezoekers getrokken. In 2015 werd deze magische grens voor het eerst bereikt. De organisatoren spreken dan ook van een zeer succesvolle beurs.

Caravan Salon 2016

Volgens hen bevestigen de bezoekersaantallen en goede verkoopcijfers dat kamperen booming business is. “Individualiteit, de drang naar vrijheid, activiteiten in de natuur en bovenal de wens naar onbekende regio’s en steden zijn de ingrediënten die deze vakantievorm zo fascinerend maken”, zegt Joachim Schäfer, managing director van Messe Düsseldorf GmbH.
Het kampeerterrein van de beurs, het Caravan Center met 3.500 plaatsen, was gedurende de hele looptijd van de beurs volgeboekt.

De NKC-stand had over belangstelling niet te klagen. Een 55-inch-touchscreen met daarop de app Campercontact, zorgde ook dit jaar voor een maximale aanloop op de stand.

De 56e editie van Caravan Salon Düsseldorf vindt plaats van 25 augustus (vakdag) tot 3 september 2017.

Van 12 tot en met 16 oktober vindt in Utrecht de Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats. Ook daar zijn de meeste nieuwe campermodellen te zien. NKC-leden kunnen deze beurs met korting bezoeken.